O NAMA

Želimo tržištu ponuditi kvalitetne programe te na taj način doprinijeti jačanju konkurentnosti hrvatskih pomoraca.

POMORSKO UČILIŠTE DGS

Danas, u vrijeme tehnološkog napretka, važno je imati visokokvalificiran kadar na brodovima te se svakodnevno susrećemo s potražnjom za upravo takvim pomorcima. Napredak se odražava i na upravljanje brodom stoga je naglašena potreba za stalnom izobrazbom osoblja, dok su visoki standardi te vrste edukacije ključni za sigurnost i optimalan rad broda.

S tom svrhom osnovalo se i Pomorsko učilište DGS  (centar za izobrazbu pomoraca) u partnerstvu s tvrtkom Porta Maritima d. o. o. Plan nam je pratiti potrebe za dodatnim obrazovanjem pomoraca te postepeno širiti našu ponudu tečajeva i raznih programa. Primarni nam je cilj zadovoljstvo polaznika te kontinuirano praćenje trendova s naglaskom na moderan pristup i učestali razvoj usluge.

Kao pomorsko učilište želimo tržištu ponuditi kvalitetne programe izobrazbe te na taj način doprinijeti jačanju konkurentnosti hrvatskih pomoraca na međunarodnom tržištu.

KVALITETA

U skladu s propisima Republike Hrvatske i međunarodnim konvencijama, činimo sve kako bismo osigurali i neprestano unapređivali razinu kvalitete izobrazbe u našem pomorskom učilištu.

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske ovlastilo je Pomorsko učilište DGS d. o. o. za sve programe izobrazbe koje nudimo. Ovlaštenja za pojedine tečaje mogu se pronaći u detaljnijem opisu tečaja.

 Certifikat ISO 9001:2008